Loopbaanbegeleiding

“Voor iedereen een passende baan”

Een leuke baan is belangrijk voor veel mensen. Het geeft structuur aan uw week, u hebt plezier in wat u doet, u voelt zich nuttig en zelfstandig. Sommige mensen moeten meer moeite doen dan anderen om passend werk te vinden. Voor die mensen staat Roberts & Faassen Consultancy klaar. We kennen de kansen in uw regio en spelen daar op een vernieuwende manier op in. Zo vinden we voor iedereen een passende baan.

Werkgever

Voor u is het van cruciaal belang dat medewerkers goed (blijven) functioneren. Als uw bedrijf zich ontwikkelt, verwacht u dat uw werknemers zich mee ontwikkelen. Dat is niet altijd het geval. Dat kan vele oorzaken hebben. Wij helpen u om helder te krijgen waar die oorzaken liggen en of medewerkers (nog) tegen hun taak zijn opgewassen. Wanneer dat laatste niet het geval is, adviseren en begeleiden wij u en uw medewerker verder. Kortom: we komen met oplossingen.

Werknemer

U bent door veranderde omstandigheden niet meer in staat uw werk (goed) te doen of u bent op zoek naar een nieuwe uitdaging. Wij helpen u met behulp van diverse instrumenten in kaart te brengen in welke beroepsrichting uw interesse en motivatie het beste tot uitdrukking komen. Er wordt een sterkte-zwakteanalyse gemaakt, zodat u beter zicht krijgt op uw kwaliteiten en vaardigheden en in welke beroepen deze het best tot hun recht kunnen komen. Ook onderzoeken wij of de gekozen richting realistisch en haalbaar is, ofwel hoe uw kansen liggen op de huidige arbeidsmarkt.

Ontslag, ziekte, een arbeidsconflict, lichamelijke problemen of een mentale barrière, mensen kunnen om allerlei redenen uit het arbeidsproces raken. Herkent u zich hierin en wilt u uw kansen op een baan zo groot mogelijk maken? Dan bent u bij Roberts & Faassen Consultancy aan het juiste adres.

Voor assessments, arbeidsactivering, leerwerktrajecten, re-integratie, verzuimbegeleiding, jobhunting of job coaching moet u bij Roberts & Faassen Consultancy zijn.