Gemeenten

Samen zoeken naar vernieuwende concepten

Als casemanager bij een gemeente wilt u werkzoekenden begeleiden naar een nieuwe baan met toekomst. Bent u werkgever, dan heeft u behoefte aan gemotiveerde medewerkers met waardevolle competenties. Mensen die hun talenten en energie aanwenden om uw organisatie in een veranderlijke omgeving een stap verder te helpen. Roberts & Faassen Consultancy werkt sinds haar oprichting voor gemeenten.

Samen ontwikkellen we diverse projecten op het gebied van diagnose, personal coaching, arbeidsbemiddeling en job coaching voor verschillende doelgroepen. Denk daarbij aan (probleem)jongeren, Wajongers, alleenstaande ouders, 55-plussers, Nuggers, gedeeltelijk arbeidsbelemmerden, klanten met psychische of verstandelijke beperkingen, klanten van allochtone afkomst en (potentiële) zelfstandig ondernemers. Als u een uitkering van uw gemeente ontvangt, is de gemeente verantwoordelijk voor uw terugkeer naar werk.

Uw gemeente kan u een aantal voorzieningen aanbieden die u kunnen helpen bij het vinden van een baan. Deze voorzieningen staan in een re-integratieverordening. Voor meer informatie over de re-integratieverordening in uw gemeente kunt u contact opnemen met uw gemeente. Roberts en Faassen is bij veel gemeenten ‘in house’ en verzorgt van daaruit allerlei diensten. Dit zowel op het gebied van doelmatigheid als arbeidsconsulent alsook op rechtmatigheid in de rol van inkomensconsulenten.