Over Ons

Professioneel en persoonlijk

Roberts & Faassen Consultancy (opgericht door Dave Roberts en Berry Faassen) is actief op verschillende terreinen binnen de re-integratie en de gemeentemarkt. Gedrevenheid, passie, transparantie, doelgerichtheid, professionaliteit staan centraal in onze aanpak. Door cliënten en opdrachtgevers professioneel en persoonlijk te benaderen, weten we ze te raken en te enthousiasmeren. We steken veel tijd en energie in onze mensen en cliënten, want dat zijn ze waard. Door onze brede kennis van de arbeidsmarkt, ons uitgebreid netwerk van werkgevers alsook onze ‘’out of the box’-aanpak geven we iedereen de best mogelijke kansen.

Specialisten in mens en arbeid

Roberts & Faassen Consultancy is gespecialiseerd in verzuim, participatie, re-integratie en coaching. We werken voornamelijk met doelgroepen die intensieve begeleiding nodig hebben, zoals mensen met een psychosociale of psychische beperking, een gemeentelijke WWB-uitkering een Wajonguitkering of spoor 2-trajecten.

Innovatief

Onze methodieken ontwikkelen we in de praktijk, onze specialistische aanpak in multidisciplinaire teams staat daarin centraal. Roberts & Faassen Consultancy zoekt samen met haar partners continu naar innovaties om de arbeidsmarkt in beweging te houden. Onze publieke opdrachtgevers waarderen ons vooral omdat we meedenken en blijven vernieuwen. Ook onze open en directe communicatie, deskundigheid, resultaatgerichtheid en pragmatische en indien nodig, ‘out of the box’-aanpak typeren ons.

Meer dan 15 jaar ervaring

Natuurlijk zijn wij niet de enige marktspelers in de branche. Maar door onze unieke aanpak en ruime ervaring met gemeenten en de doelgroepen weten wij wat écht werkt: intensieve persoonlijke begeleiding, zeggen wat je doet en doen wat je zegt, alsook de constante focus op werk, goede communicatie en nazorg. Onze medewerkers combineren professionaliteit met betrokkenheid en creativiteit. Zij geven Roberts & Faassen Consultancy haar unieke gezicht. En daar zijn we trots op.